Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Hallikausi on saatu päätökseen (toivottavasti), viimeinen viikko sujui fysiikka- sekä lajitaitotestien merkeissä. Testejä suoritettiin pitkin viikkoa kilpailuna ja lopulta voittajaksi selviytyi raastavien vaiheiden jälkeen kapteeni Mikko Kytömäki.

 

Kisat aloitettiin runkosarjalla, jonka voittaja Kytömäki sekä kakkonen Antti Kuusisto pääsivät suoraan viikonlopun välieriin.

Lauantaina Nurmohallilla käytiin pudotuspelit, parit olivat Antti Pukkinen vs Janne Leppälä sekä Jouni Koskela vs Juho Toivola. Näistä pareista voittoihin Pukkinen sekä Toivola. Välierissä Kytömäki vs Toivola ja Kuusisto vs Pukkinen taistelu oli kovaa ja molemmat parit mittasivat paremmuuttaan aina jatkopalloille asti, lajeina muun muuassa pompottelurata, ulkopelirata, porttipallo lyöden ja porttipallo heittäen. Finaaliin selvisivät Kytömäki ja Kuusisto.

Finaalissa voittoon tarvittiin 3 lajivoittoa, ja vähemmän yllättäen jouduttiin finaalissakin turvautumaan 5 eri lajiin ennenkuin voittaja oli selvillä. Pompotteluradan ja ulkopeliradan vei Kuusisto karaten heti 2-0 johtoon. Tämän jälkeen Kytömäki vei sisäpeliradan ja porttipallon lyöden. Tilanteessa 2-2 ratkaisevaksi lajiksi valittiin porttipallo heittäen, josta Kytömäki otti voiton ja samalla koko kilpailun. Palkinnoksi voittajalle oli illallislahjakortti avecin kanssa Ilmajoen Krouviin. Paljon kiitoksia Krouville palkinnosta!

Tähän erittäin kovaan rypistykseen oli mukava päättää hallikausi, toivottavasti ensi viikolla päästään pihalle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM