Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

 

1. Kuinka talvikauden harjoittelu on sujunut ja onko talvella painotettu jotain tiettyjä osa-alueita?

Talvikauden harjoittelussa on painotettu paljon lajipuolen harjoittelua. Mietitty pelaamista ja harjoittelua selkeämmän ideologian kautta - vahvuuksien vahvistamista ja niiden ympärille vahvempaa lajisuorittamista ja peliajatusta.

 

2. Mikä on joukkueen kunto ja terveystilanne?

Joukkue on omista lähtökohdistaan hyvässä kunnossa. Muutamia loukkaantumisia on tullut viime viikkoina. Tähtäin on kesässä joka suhteessa.

 

3. Joukkueeseen saatiin kovia vahvistuksia syksyllä (mm. Yli-Hirvelä, Kuusisto, Toivola), kuinka miehet ovat joukkueeseen sopeutuneet ja mitä voimme heiltä talven/kesän peleissä odottaa?

Kokeneita pelaajia jotka ovat erittäin kovia ammattilaisia ja esimerkillisiä kavereita kaikessa tekemisessä. Tuoneet ryhmään paljon asennetta sekä vaatimustasoa. Ison roolin pelaajia, odotukset on varmasti auttaa joukkuetta voittamaan.

 

4. Hallikausi avattiin KaMaa vastaan, oliko halliavaus odotusten mukainen? Kuinka analysoisit ottelua?

Ensimäinen peli on aina aika pienillä odotuksilla, niiltä osin toki odotusten mukainen,että asiat mihin on harjoittelussa painotettu näkyi viitteitä pelissäkin. Yksittäinen ottelu ja ei kannata johtopäätöksiä tehdä. Asenne peliä kohtaan ja junioreiden esitykset lämmitti mieltä.

 

5. Halli-SM alkusarjassa vastaan asettuu Vimpeli, Seinäjoki ja Alajärvi. Analysoi hieman vastustajia.

Laadukkaita joukkueita jokainen. Vimpeli erittäin vahva kokonaisuus - vahvistunut entisestään. Alajärvi on innokas ja oman peli-identiteetin joukkue - vahvoja osa-alueita löytyy. Jymyjussit kokenut paljon muutoksia - paljon potentiaalia ja edelleen vahvoja yksilöitä. Laadukas työ palkitaan varmasti.

 

6. Onko joukkue asettanut tavoitetta hallipeleihin?

Ei ole asetettu. Jokainen peli on mahdollisuus kehittyä. Meillä on muutoksia aika paljon ulkopelissä ja yritetään hallikauden aikana löytää oikeita palasia kohdalleen. Nuorten esiintymiset kiinnostavat.


7. Mitä itse odotat Kossun miehistöltä näissä peleissä?

Kyllä me odotetaan joukkueena itseltämme vahvaa asennetta ja tunteen siirtämistä peliin

 

Kossu aloittaa halli-SM alkusarjan pelit siis lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina 6.2 klo 13.00 vastassa JymyJussit (16.30 AA - ViVe) ja sunnuntaina 7.2 klo 13.00 vastassa on Alajärven Ankkurit (16.30 ViVe - JymyJussit). Turnauksen järjestää JymyJussit, päivälippu on 10 euroa. Kossun kausikortilla näet kaikki pelit ilmaiseksi!

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM