Kossu ja KarhuBasket jälleen yhteistyöhön

Koskenkorvan Urheilijat jatkaa yhteistyötä Koripallon SM-sarjan Kauhajoen KarhuBasketinkanssa.Jatkossa Kossun kausikortilla voi ostaa kaksi lippua yhden hinnalla Kauhajoen Karhun koripallojoukkueen kotiotteluihin. Sama koskee luonnollisesti vastavuoroisesti myös Karhun kausikorttilaisia, eli Karhu Basketin kausikorttilaiset pääsevät kaksi yhden hinnalla sisään Kossun kotiotteluihin tulevana kesänä.

Etu toimii kauden 2016 kausikorteilla ja on voimassa heti. Tarjoukset eivät koske pudotuspelejä tai karsintapelejä, vaan ainoastaan runkosarjanotteluita. Kortit omassa seurassa toimii normaaliin tapaan, mutta kausikorteissa on nyt enemmän sisältöä ja etuja ostajalle. Tarkoituksena on parantaa suupohjalaista huippuviihdettä tarjoavien seurojen tunnettavuutta toistensa alueilla ja antaa sykäys faneille tutustua laadukasta työtä naapurikunnassa tekevän joukkueen edesottamuksiin oman suosikkilajin lisäksi yli laji- ja kuntarajojen.
Samalla seurojen omat kausikortit saavat lisäarvoa, kun kortti toimii joukkueiden omien otteluiden lisäksi myös toisen seuran otteluissa ja jopa oman seuran ollessa talvitauolla.

- Samankaltainen yhteistyö meillä oli muutama vuosi sitten ja koemme, että tällä palvelulla tarjoamme kannattajillemme hyvän mahdollisuuden olla seuraamassa ja kannattamassa loistavaa työtä tekevän Karhun matkaa kohti kevään mitalipelejä.  Superpesisjoukkueemme oli vierailemassa Karhun pelissä viikko sitten ja palaute joukkueelta pelistä ja Karhun hoitamista järjestelyistä olivat ylistäviä ja toivottavasti pystymme Karhun kesäisellä vastavierailulla tarjoamaan yhtä hyvän pelitapahtuman ja järjestelyt. Toivomme, että kannattajamme huomioivat kausikortista saatavan selkeän lisäedun ja saamme Karhulle lisää kannattajia tätä kautta ja tietenkin kesällä itsellemme, kertoo Jarkko Salovaara Koskenkorvan Urheilijoista. 

Ehdottomasti loistava juttu ja me KarhuBasketissa koemme että tämä on tärkeää myös näkyvyyden ja kannattajapohjan lisäämiseksi. Toivottavasti voimme syventää yhteistyötä myös markkinoinnillisesti. Hyvä ensiaskel yhteistyölle oli Kossun superpesisjoukkueen vierailu ottelussamme ja toivotammekin kaikki Koskenkorvan Urheilijoiden fanit tervetulleeksi seruaamaan huippukorista Kauhajoelle, kertoo Mika Perälä KarhuBasketista.

 

Kossun kausikortit pukin konttiin myy SKV:n Ilmajoen konttori, Antti Alho, Leena Latvala ja Musta Pörssi, Kurikka.

 

Lisätietoa saa:

Kauhajoen KarhuBasket:
http://www.karhubasket.net/
Mika Perälä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0500-662236

Koskenkorvan Urheilijat:

http://www.koskenkorvanurheilijat.fi/

Jarkko Salovaara
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
040-5061155