Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Koskenkorvan Urheiljoiden C-pojat 2023-joukkue järjestää Ilmajoen ja Kurikan yhteisen pesispuulaakin pesäpallon 100v. juhlavuoden kunniaksi. Pesispuulaakia ei ole pelattu vuosiin, mutta nyt Koskenkorvan Urheilijat päätti järjestää tämän matalan kynnyksen pesäpallo-otteluita tavallisille lajin harrastajille. Parhaimmillaan pesispuulaaki keräsi kymmenen vuotta sitten 16 joukkuetta. Syksyllä 2022 puulaakiottelut pelataan 50 min. aikapelinä/enintään 2 vrp, naisten kentällä, naisten pallolla sekä juniorisäännöillä (kaikki lyövät kerran vuoroparissa).

”Joukkueessa saa olla maksimissaan kaksi aikuisten piirisarjan tai maakuntasarjan pelaajaa ja joukkuetta voi täydentää myös junioripelaajilla. Näin otteluiden taso säilyy puulaakihengessä ja painopiste harrastepelaajissa. Toivotamme mukaan puulaakiin niin kyläjoukkueita, työyhteisöjä, oppilaitoksia kuin kaveriporukkoja. Olisi hieno nähdä pitkästä aikaa esim. Pojanluoman, Huissin, Panttilan, Miedon ja Munakan välisiä otteluita sekä uusia asuntoalueita kuten Ahonkylä mukaan”, toteaa KoU C2023 pelinjohtajaksi siirtyvä Janne Rauhala. ”Pyrimme saamaan myös viinatehtaan alueelta 1-2 yritysjoukkuetta mukaan. Haastammekin mukaan puulaakiin niin Ilmajoen kunnan kuin Kurikan kaupungin henkilöstön joukkueita, Sedua ja E-P:n opistoa sekä muita työyhteisöjä”, jatkaa Rauhala.    

Otteluita pelataan ainakin Ilmajoen keskuskentällä ja Koskenkorvan Sähkökoje Areenalla, mahdollisesti myös Kurikan tekonurmikentällä ja joillain kyläkentillä. Otteluita pelataan pääasiassa arki-iltaisin klo 17.30, 18.30 ja 19.30 niin, että joukkueelle tulee aina kaksi peliä samalle illalle. Pelaajilla pitää olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus tai pesäpalloliiton harrastepesislisenssi. Puulaakimaksu on 10 €/pelaaja + tuomarikorvaus 10€/joukkue/peli. Pelipalloina käytetään turvallisuussyistä hieman käytössä olleita, mutta käypiä pelipalloja. Puulaakin tuotto menee uuden KoU C2023 juniorijoukkueen toiminnan käynnistämiseen.

Ilmoittautumiset puulaakiin 25.8.2022 mennessä teksti- tai WA-viestillä Marko Mäkelälle 0503032095. Viestiin joukkueen nimi ja yhteyshenkilön tiedot (nimi, puhelin, sähköposti).

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM