Koskenkorvan Urheilijat järjestää ilmaisen lasten ISK-liikuntaleirin Koskenkorvan Urheilukeskuksessa ma 18.7.-ke 20.7.2022. klo 10-14 sekä POPPI -pesiskouluja Ahonkylässä, Ilmajoen keskuskentällä, Koskenkorvalla ja Kurikan urheilupuistossa ma 25.7. alkaen. Kumppaniseuroista JaJa järjestää lisäksi POPPI -pesiskoulua Jalasjärvellä tiistaisin 28.6. alkaen. KaKa:n pesisliikuntakerho on jo parhaillaan käynnissä Kauhajoella ja sinne voi vielä liittyä. Alueelliset pesiskoulut ovat osa KoU:n saaman Leader -hankkeen toimintaa. 

ISK -liikuntaleirillä touhutaan pesäpallokentällä Sähkökoje-Areenalla, yleisurheilukentällä sekä läheisissä metsissä. Pääpainopiste ISK-liikuntaleirillä on yleisurheilussa ja pesäpallossa, mutta mukaan on tulossa myös muiden lajien ohjaajia. Leirillä tarjotaan kevyt ruoka joka päivä. Leirin päävetäjänä toimii Maria Saari (os. Alho) sekä KoU:n pesisvalmentajat. 

ISK -liikuntaleirille otetaan maksimissaan 60 lasta kolmeen eri ryhmään (6-8v., 9-10v ja 11-12v). Koskenkorvan Urheilijoiden puolesta leirillä on perustason tapaturmavakuutus. Kulut katetaan Antti Alhon muistorahastosta. Lisätietoa koskenkorvanurheilijat.fi.

POPPI -pesiskoulussa opitaan pesiksen alkeita

Koskenkorvan Urheilijoiden pesiskoulut alkavat poikkeuksellisesti vasta heinäkuun lopulla. Pesiskoulua pidetään Ilmajoen Ahonkylässä, keskustassa ja Koskenkorvalla sekä Kurikan urheilupuistossa. POPPI -pesiskoulusta pidetään loma-aikana ja loput koulujen alkaessa koulupäivien päälle. Pesiskoulu on tarkoitettu 5-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Mukaan tarvitaan vain räpylä ja kypärä. POPPI -pesiskoulun päätteeksi lapsilla on mahdollisuus osallistua lisäksi vielä kivoihin POPPI -naperosuperin pienpeliturnauksiin Jalasjärvelle, Ilmajoelle ja Laihialle. Pesiskouluun on 30 € maksu ja se sisältää opetuksen, vakuutuksen, superpesisotteluun perheliput sekä pääyhteistyökumppanin lahjoittaman juomapullon. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtuvat Kurikan Osuuspankin POPPI -pesiskoulun nettisivujen kautta.

Lisätietoja Jani Karvonen, 0505972425, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.