Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Kausikortit ja nimikkopaikat kesälle 2019

on 24.03.2019
Kausikortit ja nimikkopaikat kesälle 2019

Koskenkorvan Urheilijoiden kausikortit ja nimikkopaikat ovat nyt saatavilla. Lisätietoa saat alla olevista linkeistä: LIPUT KAUSIKORTTI NIMIKKOPAIKKA

halli18

"Vaikeuksien kautta voittoon" kuvastaa hyvin Koskenkorvan Urheilijoiden Halli-SM alkusarjan kolmea peliä kokonaisuutena. Vaikka menestykselliset tavoitteet eivät tässä vaiheessa kautta ole niitä ensisijaisia tavoitteita, niin siitä huolimatta ensimmäisistä otteluista Alajärven Ankkureita ja Vimpelin Vetoa vastaan jäi reippaasti parantamisen varaa. Kankaanpäätä vastaan pelattu kolmas ottelu taas kulki hallinnassa alusta loppuun asti ja joukkue pääsi ansaitusti voiton makuun kahden vaikean pelin jälkeen.

La 24.2.2018 Alajärvi-Koskenkorva 2-0 (4-1,6-1). Ottelu pelattiin Alajärven ylipainehallissa.
Su 25.2.2018 Koskenkorva-Vimpeli 0-2 (1-6,2-10). Ottelu pelattiin Seinäjoki-Areenassa.
Su 4.3.2018 Kankaanpää-Koskenkorva 0-2 (0-7,0-4). Ottelu pelattiin Seinäjoki-Areenassa.

Ensimmäinen otteluviikonloppu

Oman haasteensa ensimmäiseen otteluviikonloppuun toi muutaman pelaajan sairastumispoissaolot. Kiilaan kuitenkin juoksi 12 tervettä pelaajaa ja poissaolot avaavat aina jollekin toiselle mahdollisuuden näyttää osaamistaan sekä mahdollisuuden napata pelipaikan vaikka koko kaudeksi. Tässä mielessä otteluiden tuloksissa ei mennä tämän syyn taakse, vaan tason nostoa edellytetään ja tullaan tekemään. Molemmat pelit olivat samantyylisiä siinä mielessä, että kummassakin vastustaja pääsi olemaan pari askelta edellä niin sisä- kuin ulkopelissä. Joukkueesta onnistujina voi mainita ainakin kapteeni Veli-Pekka Yli-Hirvelän, joka pelasi tuttua vahvaa peliään ja palkittiin kummassakin pelissä Kossun parhaana. Kossuun täksi kaudeksi Kankaanpäästä siirtynyt Ville-Veikko Olli suoritti ensiesiintymisensä Kossun lukkarina. Mainittakoon vielä myös kokoonpanoon noussut nuori Aleksi Joensuu, joka pääsi hienosti lyödyn juoksun makuun Vimpeliä vastaan.

Toinen otteluviikonloppu

Vierähti viikon päivät ja joukkue oli silmin nähden ottanut opikseen ensimmäisistä otteluista. Kankaanpäätä vastaan iskenyt härkälauma oli kuin eri joukkue. Toki sairastuvalta saatiin kokoonpanoon Tuomas Tuohisaari, Juho Toivola ja Patrik Wahlsten, joka oli sairastunut Alajärvi-pelin jälkeen. Jo pukukopista lähtien oli aistittavissa, että tästä on tulossa hyvä päivä. Kossun valmennusjohto oli peräänkuuluttanut peli-ilmettä ja asennetta edellisen viikonlopun tappioiden jälkeen ja se näkyi nyt pelissä hienosti.

Ottelu alkoi Kossun sisävuorolla ja siinä härkälauma onnistui takomaan heti taululle 0-4 lukemat. Vahva alku siivitti joukkueen hyvään lentoon. Lukkariksi siirtyneen ja ykköspalkinnon pokanneen Juho Hakomäen (100% kärkilyönnit myös sisällä) johdolla peli oli vahvaa läpi ottelun, josta kertoo nolla päästettyä juoksua. Tuomas Tuohisaari teki useita paloja omalta paikaltaan vaihtotilanteissa ja oli muutenkin hyvällä pelipäällä sairastelujen jälkeen. Kossu sai Kankaanpään päävaihtajat hyvin kuriin jonka johdosta Mailan kotiutustilanteet jäivät vähiin. Ainut miinus ulkopelistä voidaan antaa muutamista heittojen huolimattomuuksista.

Toisaalta Kossun sisäpeli pyöri hyvin. Ainoastaan kahdessa lyöntivuorossa jäätiin ilman lyötyä juoksua. Ykköskärki toimi hyvin ja päävaihtajat Yli-Hirvelä, Toivola ja Antti Kuusisto olivat kovassa vireessä. Kotiutuksissa päällikkönä hääri nyt ykkösvastuun saanut Patrik Wahlsten. Laadukkaat lyönnit pari kertaa kakkossaumasta, kerran keskeltä ja läpäri kakkosluukusta toivat 5 lyötyä juoksua ja kakkospalkinnon. Lisäksi Juuso Vuorenmäki onnistui hienosti nollakolmosessa lyöden pallon vapaalla lyönnillä kakkosluukusta läpi juoksun arvoisesti. Nämä ovat arvokkaita onnistumisia ns. vapaissa tilanteissa. Hieno peli siis koko joukkueelta ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Harjoitukausi jatkuu: "Kaikki lähtee peli-ilmeestä"

Kossulla on nyt takanaan kolme Halli-SM-peliä joista takana on 2 tappiota ja yksi voitto:

Alajärveä vastaan tehtiin kohtuullisesti tilannetta, mutta kotiuttaminen oli vaikeaa. Annettiin vastustajalle liikaa kolmostilanteita, ja tällöin on vaikeaa voittaa peliä. Vimpeli-ottelussa meidän peli-ilme oli vaisu ja voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Kankaanpäätä vastaan pelattiin sitten tähän asti paras hallipelimme. Kaikki lähti peli-ilmeestä liikkeelle ja saatiin otteluun hyvä startti. Hallittiin sitä peliä alusta loppuun, summasti kapteeni Yli-Hirvelä Kossun pelin kehittymistä ja saatuja oppeja halliturnauksesta.

Kossu pelaa vielä yhden harjoitusottelun Seinäjoki-Areenassa tulevana lauantaina Vimpeliä vastaan, jonka jälkeen keskitytään harjoitteluun ja suunnataan katseet tulevaan huhtikuun etelän harjoitusleiriin. Alustavasti on sovittu, että ulkona pelataan 2-3 harjoituspeliä ennen kauden alkua.

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT