Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Kausikortit ja nimikkopaikat kesälle 2019

on 24.03.2019
Kausikortit ja nimikkopaikat kesälle 2019

Koskenkorvan Urheilijoiden kausikortit ja nimikkopaikat ovat nyt saatavilla. Lisätietoa saat alla olevista linkeistä: LIPUT KAUSIKORTTI NIMIKKOPAIKKA

hallit alkaa

Koskenkorvan Urheilijoiden pitkä talvikausi kääntyy kohti kevään harjoitusotteluita ja etenkin perinteistä Halli-SM-turnausta. Uudistunut nuori härkälauma on hakenut pariin otteeseen harjoitustuntumaa paikallisvastustajia vastaan. Tässä vaiheessa kautta päärooli harjoituspeleissä on luonnollisesti ollut joukkuepelin kehittämisessä. Ensimmäiset tuntumat on siis haettu ja ensi viikon lopulla hallipeleisssäkin päästään niin sanottuihin tositoimiin.

Koskenkorvan Urheilijoiden vastustajina halli-SM-turnauksessa ovat Järvi-Pohjanmaan kiistakaksikko; Alajärven Ankkurit ja hallitseva mestari Vimpelin Veto sekä pohjois-Satakunnasta Koskenkorvalaisille erityisen tutuksi käynyt Kankaanpään Maila. Hallipesiksen SM-turnaus tarjoaa siis kiistatta paikallispelien hegemoniaa ja tunteita on varmasti luvassa. 

Uuden kauden lähestyessä kuhina Koskenkorvan Urheilijoiden ympärillä on kiihtynyt jatkuvasti. Uudistunut härkälauma on kerännyt erityisen paljon kiinnostusta kylän raitilla ja kylän pojat tarjoavat takuuvarmaa laatupesistä ja lämpimiä tunnelmia jo ensimmäisistä halliotteluista lähtien. Kausikorttimyynti ja nimikkopaikkojen myynti jatkuu kiihkeänä, joten nyt kannattaa varmistaa paikka Sähkökoje Areenalla myös tulevana kesänä. Kausikortilla pääsee myös veloituksetta Koskenkorvan Urheilijoiden järjestämiin Halli-SM-otteluihin.

Koskenkorvan Urheilijoiden Halli-SM alkuturnaus

  • La 24.2. klo 16.00 Alajärven palloiluhalli, Alajärven Ankkurit - Koskenkorvan Urheilijat ( Järjestäjä: Alajärven Ankkurit)
  • Su 25.2. klo 13.00 Seinäjoki-areena, Koskenkorvan Urheilijat - Vimpelin Veto
  • Su 4.3. klo 13.00 Seinäjoki-areena, Vimpelin Veto - Kankaanpään Maila
  • Su 4.3. klo 16.00 Seinäjoki-areena, Koskenkorvan Urheilijat - Kankaanpään Maila 

Päivälippu turnauksessa 10 e

(25.2. ja 4.3. ilmaiseksi sisään Koskenkorvan Urheilijoiden kausikortilla)

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT