Koskenkorvan Urheilijat järjestää alueellisen D- ja E -ikäisten (10-14v.) tyttöjen ja poikien Etenee -pesäpalloleirin 17-19.6.2022 keskuspaikkana Kurikan Kampus.

Etenee -pesäpalloleirille on tulossa kaikkiaan 1100 osallistujaa läntiseltä pesäpalloalueelta. Otteluita pelataan ja aluemestaruuksista taistellaan kaikkiaan 15 kentällä Jalasjärvellä, Jurvassa, Kurikassa, Koskenkorvalla ja Ilmajoella.

Koskenkorvan Urheilijoiden leirivastaava Jani Karvonen odottaa lisäksi kentille päivittäin kannustusjoukkoja vähintään tuplaten osallistujamäärän lisäksi. Kurikassa on käynnissä samana viikonloppuna myös Haku Päällä tapahtuma, joten kaupungissa on varmasti väkeä liikkeellä. Karvonen toivookin, että Kurikan ja Ilmajoen kauppiaat varautuvat hieman laajemmin myös Etenee -leirin yleisön ruokailu- ja muihin palvelutarpeisiin. Alueleirit ovat 100 vuotta täyttävän pesäpalloliiton yksiä tärkeimpiä tapahtumia.

Tuomareista vielä pulaa

Tapahtuman pääjärjestäjä on Koskenkorvan Urheilijoiden junnutiimi. Turnauksessa pelataan kaikkiaan 255 ottelua. Tarvitsemme leirille reilut 500 peli- ja syöttötuomarivuoron tekijää. Vielä meillä ei ole täyttä tuomarimäärää ja kartoitus on joka suunnalla käytössä lisätuomareiden saamiseksi. Toivomme saavan lisää nuorisotuomareita vielä osallistuvista seuroista, mutta mielellään otamme vastaan viheltämään pelejä myös aikuistuomareita, joilla on voimassa oleva tai ollut aikaisemmin tuomarikortti. Ilmoittautua voi vielä Jani Karvoselle 0505972425.

Joukkueet majoittuvat Kankaan ja Paulaharjun alakouluilla, yhteiskoulussa sekä Kurikan Kampuksella. Kaikki ruokailut sekä leiriläisten oma POPPI -leiridisco pidetään Kurikan Kampuksella. Leiriottelu KoU – KeKi pelataan la 18.6. klo 16 Koskenkorvan Sähkökoje-Areenalla.

 

thumbnail image001