Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti Mauri ”Pyhis” Pyhälahti liittyy härkäpaitoihin paikkaamaan loukkaantunutta lukkaria Juho Hakomäkeä. Kaksi Suomenmestaruutta ja yhteensä yhdeksän SM-mitalia voittanut Pyhälahti liittyy innolla kasvattajaseuraansa.
Yhteensä 16 Itä-Länsi-ottelua pelannut ja kahdeksan kertaa vuoden lukkariksi valittu Pyhälahti tietää, että ratkaisu on seuralta yllättävä, mutta joskus ässä on syytä vetää hihasta. Nyt 71-vuotias Kossun kasvatti pelasi viimeksi seurassa 19-vuotiaana, ja edellisestä pelistä härkäpaidassa on jo yli puoli vuosisataa.
- Koko Superpesis on mennyt liikaa siihen suuntaan, että katsomossa kaikki tietävät aina, mitä tapahtuu. Peli on kaavoihin kangistunutta, eikä ikinä nähdä mitään yllättävää. Nyt muutetaan hommaa ja yllätyksiä tulee, Pyhälahti lupaa.
Kossun pelinjohtaja Mikko Vainionpää on innoissaan tuoreesta vahvistuksesta.
- Toivon, että ”Make” opettaa joukkueelle itseluottamusta. Hän kertoi aikoinaan, että aina pelin jälkeen kotiin tullessa pojat juoksivat pihatietä pitkin huutaen: ”isi, isi, kuka sai kakkospalkinnon”, Vainionpää virnistää.
Kossun pelinjohdossa uskotaan, että Pyhälahti pystyy tuomaan lautasen äärelle yllätyksellisyyttä.
- Iso kiitos seurajohdolle, että palkkasivat hommaan ylivoimaisesti parhaan miehen. Nopeiden ja yllättävien liikkeiden vaikutus tarkoittaa pelinjohdossakin sitä, että kaikki valot pitää olla päällä. Taskussa tulee olemaan valmiina monta avointa suunnitelmaa, Vainiopää vakuuttaa.
- Huipulle on monta reittiä, ja tämä uusi kuvio auttaa varmasti monien pelien kääntämisessä, hän jatkaa.
Pyhälahti liittyy joukkueen vahvuuteen tänään alkavalla viikonlopun mittaisella leirillä. Kentällä hänet nähdään ensimmäisen kerran harjoituspeleissä kevään aikana.
Pyhälahdelle kaivettiin varastosta myös pelipuku hänen edellisen visiittinsä aikakaudelta, jotta kotiutuminen kasvattajaseuraan olisi mahdollisimman sujuvaa. Henkilökohtaisen sponsorina toimii tällä kaudella Sokos-Halli Koskenkorva!

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM