Viime kaudella kuudessa Superpesis-ottelussa nähty Tony Latvala jatkaa pelejään Kossussa myös ensi kesänä.

Koskenkorvan Urheilijoiden oma kasvatti Tony Latvala jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella. 18-vuotias kurikkalaislähtöinen peluri pääsi tekemään Superpesis-debyyttinsä jo kaudella 2020, kun hän pelasi yhden ottelun jokerina vierasottelussa Kouvolassa

Tänä vuona Latvala tuli mukaan kokoonpanoon ensimmäistä kertaa stadionpeliin Vaasaan heinäkuun puolivälissä. Samalla nuori pelaaja sai ensimmäistä kertaa vastuuta myös ulkokentällä, kun hänet istutettiin takakentälle koppariksi. Kauden mittaan tilille tarttui myös pelejä jokerina ja uran ensimmäinen tuotu juoksu Superperiksessä. Suurin osa kaudesta meni Seinäjoen Maila-Jussien mukana Poikien Superpesiksessä.

- Mahtavaa, että saan jatkaa Korvalla tuttujen miesten kanssa. Kova juttu itselleni, että sai jo viime kaudella pelata vähän ulkokentällä, vaikka paikka ei ehkä itselleni aivan optimaalinen ollut. Vaikka tänä vuonna ei ylletty siihen, mihin alkukaudesta oli puhe, ensi kautta kohti on hyvä jatkaa nälkäisempänä, Latvala sanoo.

Tulevalle talvikaudelle nuori pesäpalloilija lähtee hiomaan peliään parempaan iskuun.

- Positiivisin mielen ja intoa täynnä lähdetään kohti talvea. Tavoitteena olisi saada fysiikka kohdalleen, ja samalla niin, että lyönti, heitto ja juoksu kulkisivat mukavammin. Henkilökohtainen tavoite ensi kaudella on vakiinnuttaa paikka kokoonpanosta, Latvala kertoo.