Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

lipun hinnat laskettu 650x433

Koskenkorvan Urheilijat tiedottaa lippuhintojen alennuksesta. Katsojille iloisen päätöksen mahdollistaa parantunut taloustilanne. Pesäpallojaoston puheenjohtaja Jukka Latvala on päätökseen silminnähden tyytyväinen.

Nyt, kun ollaan päästy taloudellisesti pahimman ajan ylitse, niin päätimme tarkastaa lippuhintoja tällä tavoin alaspäin, Latvala iloitsee.

Paikallisotteluiden (Vimpeli ja Seinäjoki) hinnat pudotetaan 25 eurosta 20 euroon. Sotkamo- ja Kouvola-otteluita lukuunottamatta muiden otteluiden lippuhinnat tippuvat 20 eurosta 15 euroon. Eläkeläis- ja opiskelijaliput alentuvat samassa suhteessa. Paikallisotteluissa sekä Sotkamo- ja Vimpeli-otteluissa niiden hinta on 15 euroa ja muissa otteluissa 10 euroa. 12—17-vuotiaiden liput maksavat kaikissa otteluissa 10 euroa.

Nyt koronarajoitusten ollessa päällä, meillä on ollut kahdessa kotiottelussa kapasiteettia ottaa enemmänkin yleisöä. Tavoitteemme on, että katsomot ovat rajoitusten puitteissa täynnä ja näin tunnelma katsomossa maksimoitu. Tätä, nyt mahdollistunut, hinnanalennus edesauttaa, Latvala ajattelee.

Kaikkien otteluiden hinnat nyt on päivitetty Lippu.fi-palveluun.

Jos sinä olet jo ostanut ennakkolipun johonkin otteluun, jonka hinta on nyt laskenut, tulemme korvaamaan erotuksen sinulle, Latvala sanoo.

B-lohko/Sotkamo/Kouvola -lippuhinnat:
Aikuiset - 20€
Eläkeläiset/opiskelijat - 15€
12—17-vuotiaat - 10€

Muiden otteluiden hinnat:
Aikuiset - 15€
Eläkeläiset/opiskelijat - 10€
12—17-vuotiaat - 10€

Alle 12-vuotiaat kaikkiin otteluihin ilmaiseksi!

Ennakkoliput Koskenkorvan Urheilijoiden kotiotteluihin: lippu.fi/koskenkorva

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM