Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

AA 2018

Perjantain härkäteatterissa nähdään kuumaverinen pohjalaisjoukkueiden taistelu

Koskenkorvan Urheilijat - Alajärven Ankkurit
Pe 18.5. klo 18.00
Otteluisäntä: Pohjanmaan Sähköpalvelu

Koskenkorvan Urheilijat jatkaa alkukauden kotipelirumbaa. Rohkeaa peliä esittänyt härkälauma saa vieraakseen Alajärven Ankkurit. Vierasjoukkue on pelannut kolme ottelua, joista kustakin on jäänyt käteen yksi piste. Supervuoron kautta tiukka tappio on koettu niin Oulun Lippoa, Imatran Pallo-Veikkoja kuin Kiteen Palloakin vastaan.  

Koskenkorvan Urheilijoilla on allaan kaksi ottelua, joista molempia voidaan pitää miehekkäinä suorituksina. Kuuma avaustaistelu Sotkamoa vastaan päättyi kirvelevästi tappioon toisen kotituslyöntikisan jälkeen. Imatraa vastaan ottelu päättyi Kossun lyöntijuhliin koko rahan edestä. Perjantain ottelu tuskin tekee viihdearvoltaan poikkeusta, vaan luvassa on Kossulle tyypillistä sisäpeli-iloittelua.

Seuraa heitä - Lukkarien taisto:

Ottelun mielenkiiintoisin taistelupari löytyy lautasen äärestä. Superpesiksen kansallispeli-podcast nosti keskiviikon jaksossa niin Koskenkorvan Juho Hakomäen kuin vierailijan Ville Väliahon todennäköisimpinä haastajina huippulukkariehdokkaiksi. Molempien rohkea ja raikas pelaaminen välittyy myös katsomoon!

Kuuntele podcast tästä:

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT