Yhteisö
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg
thumbnail allstars antero mertaranta
Maamme valovoimaisin urheiluselostaja Antero Mertaranta selostaa la 10.6.2017 klo 18:00 Seinäjoen OmaSp –stadionilla pelattavan pesisklassikon pääottelun Koskenkorvan Urheilijat – Seinäjoen JymyJussit. Tapahtuman toisena otteluna klo 22:00 pelataan Lapua-Lappajärvi naisten Superpesisottelu. Mertaranta tunnetaan huippuselostajana erityisesti jääkiekon ja pesäpallon parista sekä viimeisien vuosien aikana myös useista urheiluaiheisista viihdeohjelmista. Mertaranta on pelannut myös itse pesäpalloa Lammin Lujan riveissä.
Mertaranta on innoissaan Seinäjoen ottelutapahtumasta, missä pesäpallo tuodaan lajina vahvasti esille uudessa ympäristössä. Tapahtuma kerää varmasti myös sellaista yleisöä lehtereille, joita siellä ei normaalisti näy.
-Olen mielellään mukana tällaisissa uusissa ja ennakkoluulottomissa ottelutapahtumissa luomassa tunnelmaa mikrofonin takaa. Nyt on urheilun ystävillä hyvä syy lähteä seuraamaan kuumaa paikallisottelua uudelle stadionille. Nämä on niitä ainutlaatuisia urheiluelämyksiä, mitä urheilufani voi kokea, summaa Mertaranta.
Pesisklassikon liput myyntiin keskiviikkona
Ensi kesän pesisklassikon liput tulevat myyntiin keskiviikkona 8.3. Tapahtumaan on myynnissä kaikkiaan 6.000 lippua. Järjestäjän vähimmäistavoitteena on 4.000 lipun myynti, mutta koko stadion pyritään saamaan täyteen. Scriinimainokset, takakenttä, kotipesän tausta, osa 3-puolesta sekä kakkospuoli tullaan verkottamaan suojaverkoilla, jolloin kaikille katsomosektoreille voidaan myydä lippuja. VIP –lippuja on kahta kategoriaa hinnoiltaan 74€ (2. krs Carlsberg Bar) ja 89€ (3. krs Atria Lounge).
Näistä VIP-lipuista osa on alussa varattavissa stadionin osakkeen omistajille. 3- puolen muille pääkatsomon paikoille lippu maksaa 29 €. Kotipesän taustan Koskenkorva –ja 2-puolen JymyJussit –katsomo-osaan lippu maksaa 20 €. Pelkkä pääsylippu illan jälkipeleihin maksaa 15€. Takakentän katsomo on varattu paikkakunnalla samaan aikaan pelattavan Etenee –pesisleirin junioreille ja taustajoukoille. Nämä leiriliput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.   
Anza Mertaranta Allstars, Hovimuusikko Ilkka, Pasanen ja DJ Esko Eerikäinen jälkipeleihin
Ottelutapahtuman jälkipelien esiintyjät ovat varmistuneet.  OmaSP –stadionin VIP –tiloissa kahden kerroksen bileissä  miesten ottelun jälkeen esiintyvät Anza Mertaranta Allstars, Hovimuusikko Ilkka, Hiphop –artisti Pasanen sekä tiskijukka Esko Eerikäinen. Jälkipeleihin tulee myyntiin ke 8.3. alkaen yhteensä 800 koko illan VIP –lippua sekä 200 erillistä lippua jälkipeleihin.
Anza Mertaranta Allstars soittaa takuuvarmaa 60-70 –lukujen hittikamaa. Solistina bändissä toimii Seppo Tammilehto sekä rumpalina häärää itseoikeutetusti Mertaranta itse. Bändin keskushyökkääjä Tammilehto on maistanut menestystä jo nuorena. 70-luvun loppupuolella hän rummutti yhdessä maamme suosituimmassa rockyhtyeessä: ALWARI TUOHITORVI. Myöhemmin mies siirtyi soolouralle ja häneltä on ilmestynyt jo seitsemän soololevyä täynnä omaa sävellystuotantoa.  
Hovimuusikko Ilkka on tuttu Radio SuomiPopin aamusta. Hän taikoo pilke silmäkulmassa lauluja ajankohtaisista aiheista kitaralla itseään säestäen. Pasanen puolestaan on kovassa nousussa oleva pohjalainen Hiphop –artisti, jonka läpimurtoa valtakunnan eliittiin odotetaan päivänä minä hyvänsä. Illan tiskijukkana toimii radio- ja tv-persoona sekä Scandinavian Hunks tanssiryhmästä tuttu Esko Eerikäinen. Hän juontaa tällä hetkellä mm. suosittua Radio Novan ilta –radio-ohjelmaa sekä esiintyy tiskijukkana eri tapahtumissa.     
KoU pesäpallolle uusi logo
Koskenkorvan Urheilijoiden pesäpallojaosto ottaa uuden logon käyttöön tulevalle vuodelle. Aikaisempi markkinointilogo on lähes 20 vuotta vanha ja nyt haluttiin uudistaa hieman joukkueen ilmettä. Härkää on tuunattu ja pelkistetty seuran markkinointivastaavan Matias Juupaluoman toimesta.
- Seuran markkinointiin on tulossa uusia ideoita ja ajatuksia uuden logon myötä. Samoin uudistamme koko fanituotemalliston ja myös edustusjoukkueen pelipuvun ilme uudistuu, toteaa jaoston puheenjohtaja Timo Ranta.   

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM